Betalen met Creditcard

Welke kredietkaarten worden geaccepteerd?

Wij accepteren MasterCard, Visa en American Express.

 

Wanneer wordt mijn kaart in rekening gebracht?

Je creditcard wordt pas in rekening gebracht nadat de bestelling is bevestigd. Wanneer je je bestelling plaatst, vragen wij het volledige bedrag aan bij je bank. Soms kan er echter een fout in de authenticatie optreden. Wanneer dit gebeurt, wordt je bestelling niet bevestigd. Hoewel we het bedrag hebben opgevraagd, is het bedrag niet door ons geïnd. Ons systeem zal je bank automatisch op de hoogte brengen van het feit dat het gevraagde geld niet langer nodig is en je bank zal het bedrag weer vrijgegeven.

Als je artikelen retourneert, zullen wij het bedrag dat je voor deze artikelen hebt betaald, terugstorten op de creditcardrekening van herkomst zodra de artikelen weer in ons magazijn zijn aangekomen. 

 

3DS-authenticatie

Ons betalingsproces maakt gebruik van 3DS-authenticatie, geverifieerd door Visa, MasterCard SecureCode en American Express SafeKey. Deze diensten beschermen je creditcard tegen ongeautoriseerd gebruik wanneer je bij ons winkelt. Als je meer gedetailleerde informatie nodig hebt of een probleem ondervindt met het verificatieproces, neem dan rechtstreeks contact op met de uitgever van je kaart. Helaas hebben we geen invloed op het authenticatieproces voor betalingen, wat betekent dat we niet kunnen helpen met eventuele vragen over de authenticatie.

 

Betaal je online met een creditcard? Zorg ervoor dat je weet wat er voor jou zal veranderen vanaf 14 september!

 

Terug naar alle betaalmethoden.