Hoe kan ik me afmelden voor de nieuwsbrief van Zalando Lounge?

Heel gemakkelijk! Ga naar "Mijn overzicht" in je account. Selecteer vervolgens "Meldingen". Hier kun je kiezen om de nieuwsbrief te pauzeren of om je volledig voor de nieuwsbrief af te melden. Als je voor de laatste optie kiest, laat ons dan alsjeblieft weten waarom je deze beslissing hebt genomen en bevestig je keuze simpelweg door op de knop "Afmelden" te klikken.

We willen je vragen er rekening mee te houden dat het na de afmelding tot 48 uur kan duren voordat deze wijziging in ons systeem is verwerkt. Daarom is het mogelijk dat je binnen deze periode nog een nieuwsbrief ontvangt. Onze excuses voor dit ongemak.

Je kunt je ook afmelden door op de afmeldlink te klikken die je in iedere nieuwsbrief vindt.

Neem gerust contact op met
datenschutz@zalando.de indien je problemen ondervindt.