Hoe controleer ik de status van mijn bezorging?

Zodra je bestelling vanuit ons magazijn is verzonden, sturen wij je een e-mail met een PostNL tracking link. De tracking link wordt actief op het moment dat het pakket is gesorteerd door PostNL. Met behulp van deze link kun je op elk moment de status van je pakket controleren.

Je kunt je bestelling ook volgen via de link in je account onder Bestellingen en retouren. Selecteer de bestelling die je wilt volgen en klik op “Tracking”.