Hoe kan ik artikelen terugsturen?

Je kunt artikelen in originele staat binnen 31 dagen na levering retourneren. Het retouretiket kun je in je account vinden.

Retourneren via PostNL:

1. Log in op je account op www.zalando-lounge.nl met je e-mailadres en wachtwoord.

2. Je kunt al je bestellingen bekijken onder Bestellingen & retouren. Selecteer de juiste bestelling en klik op “Artikel retourneren”. Kies de artikelen die je wilt retourneren en geef de reden op waarom je ze wilt retourneren.

3. Je kunt nu het retouretiket als PDF-bestand downloaden en uitprinten.

4. Verpak de artikelen in hun originele verpakking, plaats ze in de doos en voeg de retourbon toe. Sluit de doos goed af en plak het retouretiket op de doos.

5. Breng je pakket naar een PostNL punt en bewaar het afleverbewijs - wij nemen kosten van de retourzending voor onze rekening!

Als je geen toegang hebt tot een printer, neem dan contact op met onze klantenservice. Wij sturen je het formulier ook graag per post toe.

Retourneren via DHL (printloos):

1. Log in op je account op www.zalando-lounge.nl met je e-mailadres en wachtwoord.

2.  Je kunt al je bestellingen bekijken onder “Bestellingen & retouren”. Selecteer de juiste bestelling en klik op “Artikel retourneren”. Kies de artikelen die je wilt retourneren en geef de reden op waarom je ze wilt retourneren.

3. Breng daarna je retour in de originele verpakking met het originele label naar een DHL servicepunt. Bij het DHL servicepunt dien je aan te geven dat het een retour voor Zalando Lounge betreft, en het verzendnummer 49944100 door te geven. DHL zal vervolgens een etiket voor je retourpakket maken. Bewaar het afleverbewijs - wij nemen kosten van de retourzending voor onze rekening!

Belangrijk: Als je pakket geleverd werd door PostNL, is de traceerinformatie voor je retour in dit geval alleen beschikbaar als je je e-mailadres achterlaat bij DHL om traceerupdates te ontvangen over het retourpakket.

De terugbetaling vindt plaats op het moment dat je retourzending is aangekomen en verwerkt in een van onze warenhuizen. In de regel duurt het 10 werkdagen na het verzenden van je retourzending. Houd er rekening mee dat het in sommige gevallen na ontvangst van de retourbevestiging, nog enkele dagen kan duren voordat de terugbetaling op uw rekening staat.

Als je besluit om je gehele bestelling te retourneren, zullen wij ook de verzendkosten terugbetalen.

Indien je je bestelling in meerdere pakketten hebt ontvangen en het is niet mogelijk om de de niet gewenste artikelen in één pakket terug te sturen, verzoeken we je contact op te nemen met onze klantenservice. Wij sturen je dan het aantal benodigde retourlabels toe.