Zalando Lounge Apps

Laat je inspireren en ontdek onze aanbiedingen altijd en overal - of je nu thuis bent of onderweg. Download de gratis Zalando Lounge app voor iOS of Android op je smartphone en mis onze verkoopacties nooit meer.

Dankzij de intuïtieve bediening van onze app is het toevoegen van onze ongelofelijke aanbiedingen aan je winkelmandje nog sneller en gemakkelijker geworden. Het is trouwens de moeite waard om onze pushberichten te activeren en zo onze verkopen op de voet te kunnen volgen.

Klik op een van de pictogrammen om de Zalando Lounge-app voor iOS of Android te downloaden - gratis en vrijblijvend.

Android App Link  IOS App Link